Hitelügyintézés

Hitelügyintézés


Amennyiben hozzánk fordul, az alábbi előnyökkel számolhat:

- Szolgáltatásaink díjmentesek,
- Időmegtakarítás és utánajárás: független pénzügyi közvetítőként érdekünk, hogy a legjobb ajánlatokat, feltételeket találjuk meg Ügyfeleinknek, lerövidítve ezzel a keresési időt;
- Szakértelem: A teljesség igényével összehasonlítjuk a pénzügyi lehetőségeket, rávilágítva azokra a részletekre, amelyeket csak az apró betűs részben olvashat. A választást követően a teljes folyamaton végigkísérjük Önt.
- Egyedi kedvezmények: A Helikon Ház lényegi szerepet vállal a lakáshitelek, a lakástakarék pénztári, illetve a lakásbiztosítási termékek közvetítésében. Az általunk bonyolított tranzakciók egyre növekvő számának köszönhetően a pénzintézetek egyedi kedvezményeket biztosítanak.
- CSOK: a Családok Otthonteremtési Kedvezményéről részletes, széleskörű tájékoztatást nyújtunk, és igény szerint a teljes ügyintézési folyamatban  is segítjünk.
- Hitelkiváltás:  Szakembereink segítségével akár olcsóbbra is cserélheti meglévő hitelétt.
- Nyugodt környezetet, légkört tudunk biztosítani irodánkban az ügyfél és az ügyintéző között

Milyen lépésekből áll a hitelügyintézés folyamata?

Egy előzetesen egyeztetett időpontban találkozik hiteltanácsadónkkal, és megbeszélnek mindent, ami a hitelügyintézéssel kapcsolatos. A megbeszélést követően hiteltanácsadónk átveszi Öntől az ügyintézést azon lépések alapján, amelyekről korábban közösen egyeztettek.