Ingatlan közvetítés

Ingatlan közvetítés

Miért bízza ránk ingatlanügyei intézését?

Cégünk fő profilja az ingatlan értékesítés. Több éves szakmai tapasztalattal, kiterjedt kapcsolatrendszerrel rendelkezünk. Ingatlanszakembereink kiváló helyismerete lehetővé teszi, hogy Ügyfeleinket napra készen, a lehető legjobb ajánlatokkal várjuk.

Miért jó ingatlanközvetítő segítségét igénybe venni?

- egy ingatlan értékesítése a legtöbb esetben hosszadalmas, sok időt és energiát igénylő folyamat. Tapaszalt szakemberek segítenek abban, hogy ezt a procedúrát leegyszerűsíthesse.
- az ügyintézés rengeteg járulékos feladat megoldásával jár, melyekre nem árt előzetesen felkészülni
- ingatlanügyeink intézése során több dologgal is tisztában kell lennünk- pl.: lakásvásárlók igényei, aktuális ingatlanpiaci kínálat és kereslet, jogi, adózási kérdések, adásvétel előnyei és buktatói stb. – magánszemélyként nem biztos, hogy mindenre kiterjedhet figyelmünk.
- nem árt egyszerre több fórumon tájékozódni – az ingatlanközvetítők rutinosan, párhuzamosan böngészik az újsághirdetéseket, internetes oldalakat, továbbá hatékonyan „bukkannak rá” eladó ingatlanokra, a megkeresésekre felkészülten reagálnak, felhívásokat tesznek közzé, ajánlatokat készítenek stb.
- az ügyvédi szolgáltatások igénybevétele, hitelügyintézés felelősségteljes feladat  – pluszköltségek nélkül, megbízható és alapos segítséget kaphat szakemberektől (hitelkonstrukciók, állami támogatási rendszer ismerete stb.)
-partnerkapcsolat – ingatlanügyei intézéséhez elengedhetetlen, hogy jövőbeli üzleti partnereivel ne egyoldalú, hanem kölcsönös tiszteleten alapuló kapcsolatot alakítson ki

Miért jó, ha a Gemenc Ingatlan szakembereivel, partnereivel dolgozik együtt?

A jó ingatlanszakembernek az a feladata, hogy segítse Önt abban, hogy az ingatlanvásárlást leegyszerűsítse, a megfelelő ingatlan megtalálásának idejét lerövidítse, és gondoskodjon arról, hogy a lehető legjobb megoldást válassza, olyat, amellyel Ön igazán elégedett lesz.

Ebben mi a lehető legjobb tudásunk szerint támogatjuk, hiszen:

1. szakmai hátterünk, tapasztalatunk biztosítja, hogy minden területen a legjobb lehetőségeket kínáljuk fel Önnek.
2. az ártárgyalást rutinosan kezeljük, ezáltal nagyobb eséllyel marad több pénz a zsebében, mintha egyedül kellene képviselnie magát
3. mindegyik fél számára semleges környezetet tudunk biztosítani irodánkban.